Многозърнест хляб без захар и глутен 200 г BEZGLUTEN

6,09 лв.

3 налични

Съдържание: царевично нишесте 34%, вода, оризово брашно 9%, квас (брашно от елда, оризово брашно, вода), семена 4,9% (ленено семе, слънчоглед), растително масло (рапица), сгъстители: ксантанова гума, хидроксипропил метил целулоза; мая, инулин, псилиум хуск фибри; сол, консервант: калциев пропионат. Съдържа естествени захари. Подходящо за хора с непоносимост към глутен.
Търговска марка: Bezgluten
Производител: Bezgluten Sp. z o.o.
Произход: Полша
Разфасовка: 200 гр.
Хранителни стойности: за 100 гр.
Енергийна стойност 1031 kJ / 245 kcal
Мазнини 5,70 g, от които наситени мастни киселини 0,60 g
Въглехидрати 41,00 g, от които захари 3,50 g
Фибри 8,00 g
Протеин 3,50 g
Сол 0,73 g
Сертифициращ орган: PL-089-293

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН

Хората с непоносимост към глутен могат свободно да се насладят на диета, богата на тъмен и светъл безглутенов хляб. Всички почитатели на отличителните вкусове ще харесат безглутеновия многозърнест хляб със слънчогледови семки, ленено семе и елда. Докато тези, които харесват по-финия вкус, могат да се насладят на бял хляб Noble. Също така трябва да опитате хляб без захар, с брашно от амарант.

Нараства осведомеността за влиянието на диетата върху човешкото здраве. Това е особено важно за хора с целиакия, които поради увредена чревна лигавица се нуждаят от още повече витамини и минерали. За да задоволим техните нужди, ние създадохме специален хляб със суперхрани, включително различни видове хляб, обогатени с продукти с висока хранителна стойност и антиоксидантни свойства. Безглутеновият хляб с черно семе (нигела), чиа, слънчогледови семки, тиквени семки може да допълни дефицита наред с други:

– желязо
– цинк
– витамини А и Е
– фолиева киселина

Допълнителна информация

Тегло 0,2 кг
Mарка

BEZLUTEN

Тип продукт

без глутен, без захар